VIDEO: Armata sexy a lui Putin îţi face maşina "lună"!!!

"Armata lui Putin", formată numai din rusoaice tinere şi frumoase, ar face orice pentru a-l aduce pe prim-ministrul Rusiei înapoi la conducere. Iată aici un exemplu de patriotism!

VIDEO: Armata sexy a lui Putin îţi face maşina "lună"!!! VIDEO: Armata sexy a lui Putin îţi face maşina "lună"!!!

Unul din gesturile patriotice făcute de "fetele lui Putin" a fost acela de a organiza o spălătorie auto în faţa Universităţii de Stat din Moscova. La această spălătorie, fiecare şofer care deţinea o maşină rusească primea o curăţare gratis. Pe lângă aceasta, şoferii de Volga sau Lada s-au mai bucurat şi de show-ul sexy oferit de frumoasele rusoaice, care au fost îmbrăcate în bikini şi încălţate cu pantofi cu tocuri foarte înalte.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.