VIDEO: BMW îşi aminteşte de legendele sale – 3.0 CSi

Unul dintre cele mai frumoase modele construite de BMW îşi primeşte un mic tribut video din partea constructorului german.

BMW 3.0 CSi, un model care a înlocuit versiunea 2800 CS. Era echipat cu un propulsor cu şase cilindri în linie cu un raport de compresei de 9,5:1 care dezvolta 200 CP la 5.500 rpm. Pentru anul 1971 o viteză maximă de 220 km/h era o performanţă remarcabilă din partea unui model de serie. Au fost produse 8.359 exemplare 3.0 CSi de către Karmann pentru BMW.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.