VIDEO: BMW X5, maşina celor mai proşti hoţi de Apple?

Vezi în clipul video cum decurge un jaf la un magazin Apple din America, atunci când unul dintre hoţi este un şofer de SUV neexperimentat.

VIDEO: BMW X5, maşina celor mai proşti hoţi de Apple? VIDEO: BMW X5, maşina celor mai proşti hoţi de Apple?

Se pare că lansarea noului iPhone 5 a ajuns şi în atenţia acestor hoţi, care s-au gândit că ar fi un prilej foarte bun să jefuiască unul din magazinele Apple. Folosindu-se de un BMW X5, spărgătorii  reuşesc să intre prin geamul magazinului, trecând chiar şi de grilajul din fier, care reprezintă sistemul de securitate. Însă, marea bătaie de cap o are şoferul SUV-ului , atunci când vrea să iasă din magazin.

Din clipul video se poate observa că acesta este atât de neîndemânatic, încât, în ciuda eforturilor sale de a scăpa, nu face decât să provoace şi mai multe pagube magazinului.

Bineînţeles că, în cele din urmă, acesta reuşeşte să iasă afară, dar din cauza maşinii serios avariate, este prins atât el cât şi complicii săi în apropiere de locul jafului. Şoferul X5-ului s-a ales cu o cauţiune fixată la 600.000 dolari, bani ce reprezintă valoarea daunelor provocate magazinului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.