VIDEO: Camioanele Kamaz nu au nevoie de străzi. Sau de aer

La câte mărturii video generate de Mama Rusie am văzut, am putea spune că le-am văzut pe toate. Mai puţin un camion-cisternă în mijlocul unui râu...

VIDEO: Camioanele Kamaz nu au nevoie de străzi. Sau de aer VIDEO: Camioanele Kamaz nu au nevoie de străzi. Sau de aer

Nu de puţine ori am văzut dovezi video de stoicism rusesc. Însă asta pare un pic prea de tot (chiar nu ne gândeam că o să spunem asta vreodată), aşa că avem nevoie de expertiza ta pentru a ajunge la o concluzie. Deci, în clipul de mai jos, o barcă trece pe lângă un Kamaz. Care se afla fix în mijlocul albiei râului. În momentul trecerii, se aud şi claxoane ale camionului, semn că şoferul există undeva, acolo, în vâltoare.

Uite de asta nu-i bine să mergi prin apă cu geamurile deschise

Noi am luat în calcul şi probabilitatea ca sunetul claxonului să fie inserat în video. Urmăreşte şi tu clipul de mai jos şi spune-ne care dintre variante este mai uşor acceptabilă: 1) camionul îşi croieşte drum în amont, iar şoferul jubilează claxonând bărcile care trec pe lângă el sau 2) la un moment dat, un şofer rus a rămas înţepenit aici (pentru că, de ce nu?) iar sunetul claxonului a fost inserat în urma editării video-ului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.