VIDEO: Cele mai bune sunete de la Goodwood Festival of Speed 2013

După ce am publicat o galerie foto cu maşinile care au făcut deliciul publicului de la Goodwood Festival of Speed 2013, e timpul pentru un clip video de la cel mai mare eveniment dedicat pasionaţilor de maşini din Europa şi nu numai.

VIDEO: Cele mai bune sunete de la Goodwood Festival of Speed 2013 VIDEO: Cele mai bune sunete de la Goodwood Festival of Speed 2013

Am scris deja despre cum a fost la Goodwood Festival of Speed 2013, dar trebuie să o spun din nou şi aici: a fost excelent. Pentru prima dată în viaţă, am reuşit să văd şi să aud legendele despre care citeam în copilărie.

Acum a venit timpul să ne delectăm cu un clip video de (aproape) 15 minute, în care o parte dintre maşinile ce au făcut deliciul publicului se fac auzite.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.