Video: Cum să faci drifturi cu un camion

După ce a făcut senzaţie în cursa de la Mount Washington, americanul Mike Ryan ne arată cum poate să facă drifturi camionul ăau Freightliner.

Mike Ryan a făcut furori în cursa de hillclimb de la Mount Washington, acum câteva luni. Între timp, nevoia lui de a se face remarcat a crescut, se pare, astfel că pilotul american şi-a unit forţele cu performerul de drifturi Sam Hubinette, pentru a ne demonstra că şi un camion poate face alunecări controlate reuşite.

Aproape şapte minute de fum, drifturi, zgomot şi turaţii maxime te aşteaptă în filmuleţul de mai jos, iar dacă adăugăm pe lista şi un Dodge Challanger care nu se lasă cu nimic mai prejos faţă de Freightlinerul lui Ryan, avem reţeta unei adevărate confruntări între giganţi. Vizionare plăcută!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.