VIDEO: Cum se strecoară printre maşini paramedicii moto din Polonia

Da, în Polonia există o divizie a serviciului medical de urgenţă care foloseşte motociclete şi motociclişti. Şi, aşa cum probabil ţi-ai imaginat, oamenii aleşi pentru această meserie trebuie să fie şoferi foarte buni, fiindcă altfel ar putea avea nevoie, la rândul lor, de o ambulanţă.

VIDEO: Cum se strecoară printre maşini paramedicii moto din Polonia VIDEO: Cum se strecoară printre maşini paramedicii moto din Polonia

În Polonia, serviciul medical de urgenţă foloseşte, printre alte vehicule, şi motociclete. Astfel, paramedicii pot să se strecoare prin traficul oraşelor aglomerate şi să ajungă mai repede la persoana care are nevoie de ajutor.

Aşa cum probabil ţi-ai imaginat, oamenii aleşi pentru acest post trebuie să fie destul de iscusiţi în arta conducerii motocicletelor, fiindcă altfel s-ar trezi, la rândul lor, într-o ambulanţă. Dar, aşa cum poţi vedea în videoclipul de mai jos, lucrurile sunt sub control.

VIDEO:

Da, ştim, te-am făcut curios, iar acum vrei să ştii cum arată o motocicleta-ambulanţă pe dinafară. Păi, iat-o! În toată splendoarea sa (poză luată de pe Wikimedia Commons). Potrivit descrierii fotografiei, este vorba despre o Honda ST 1300 Pan-European care îşi duce viaţa plină de adrenalină pe străzile din Gdansk.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.