VIDEO DEMONSTRATIV: cât de periculos conduc şoferii beţivi

Cei de la Ford ne demonstrează într-un mod inedit de ce nu trebuie să conduci după ce ai băut.

Ştiaţi că, pe plan european, jumătate dintre şoferii sub 24 de ani au condus cel puţin o dată sub influenţa băuturilor alcoolice? Iar un număr destul de mare dintre accidentele rutiere sunt cauzate de şoferii beţi.

Prin urmare, specialiştii Ford au realizat un costum simplu, care simulează cum se simte un şofer beat la volan. Adică îţi afectează văzul, auzul şi mişcările, aşa încât nu mai poţi reacţiona în mod normal. Iar în următorul video ne demonstrează cât de periculos poate conduce o persoană care poartă un astfel de costum:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.