VIDEO: Distracţie cu drifturi în miniatură, în stil Fast & Furious

Nu trebuie să ai neapărat o maşinărie de drifturi în mărime naturală ca să te distrezi pe cinste - e suficientă şi o copie la scară redusă. Cel puţin asta am înţeles din videoclipul de mai jos.

VIDEO: Distracţie cu drifturi în miniatură, în stil Fast & Furious VIDEO: Distracţie cu drifturi în miniatură, în stil Fast & Furious

Fenomenul maşinilor radiocomandate a început de ceva vreme să ia amploare şi în România. Şi e normal, până la urmă, fiindcă te poţi distra pe cinste cu o maşinuţă care costă mult mai puţin decât echivalentul ei în mărime naturală. Sigur, nu o poţi conduce efectiv, stând la volan, dar parcă nu e prea rău nici de la distanţă (în cele din urmă, dacă stăm bine să ne gândim, maşinile reale ale viitorului vor funcţiona tot cam aşa).

În cazul în care te întrebai cât de fain poate fi să participi la o cursă în miniatură, ţi-am pregătit un videoclip special, pe care îl poţi urmări în continuare.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.