VIDEO: Ford Mustang Boss vs. maşină de război, pe Transfăgărăşan

Cui nu-i plac urmăririle spectaculoase cu maşini? Ce ziceţi de o urmărire plină de adrenalină între un Ford Mustang Boss şi o maşină extraterestră de război, unde altundeva decât pe Transfăgărăşan?

VIDEO: Ford Mustang Boss vs. maşină de război, pe Transfăgărăşan VIDEO: Ford Mustang Boss vs. maşină de război, pe Transfăgărăşan

Combinaţia din materialul video este ca un cocktail Molotov: Transfăgărăşan, Ford Mustang Boss şi o maşinărie distrugătoare ce pare venită din viitor sau de pe o altă planetă.

Videoclipul este realizat de un român, pe numele său Adi Chifor, care a primit ajutor din partea prietenilor şi colegilor la realizarea efectelor speciale din filmuleţ. Conform descrierii, videoclipul vrea să facă o comparaţie între Ford Mustang Boss 302 model 1970 şi noua generaţie a muscle car-ului.

Dar destul cu vorba, hai să admirăm împreună creaţia echipei de români în materialul video de mai jos:

chase like a boss from adi chifor on Vimeo.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.