VIDEO: Iată ce poţi face iarna asta cu un Ferrari decapotabil

Un Ferrari California şi o pârtie goală sunt elementele ideale pentru o porţie sănătoasă de distracţie, iar italienii ne dovedesc asta cu un clip oficial, filmat la St. Moritz.

VIDEO: Iată ce poţi face iarna asta cu un Ferrari decapotabil VIDEO: Iată ce poţi face iarna asta cu un Ferrari decapotabil

În mod normal, cea mai potrivită utilizare pentru un Ferrari decapotabil, cu motor amplasat frontal, ar fi o raită prin toate staţiunile de pe Coasta de Azur, cu pletele în vânt şi muzica eşapamentului, ca fundal. Se pare, însă, că italienii au altă sugestie pentru clienţii lor, iar anotimul rece care se apropie pare să-i fi inspirat.

Tot o staţiune au ales şi cei de la Ferrari pentru cel mai nou clip cu Ferrari California, doar că ceea ce pare a fi o pârtie oarecare este chiar pista oficială a Caluţului Cabrat din St. Moritz, Elveţia. Să luăm, deci, câteva lecţii despre cum ne-am putea distra cu 460 CP pe zăpadă, în cazul în care ne întrebam cum am putea face asta.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.