VIDEO: Jeep impresionează clienţii prin transformarea unei străzi într-o mică pădure

Noul Jeep Cherokee a avut parte atât de critici (în privinţa designului), cât şi de laude (despre performanţele în off-road ale variantei Trailhawk). Aşa că americanii s-au gândit să le arate potenţialilor clienţi cum ar fi dacă s-ar trezi dintr-o dată într-o pădure cu noul lor Jeep.

VIDEO: Jeep impresionează clienţii prin transformarea unei străzi într-o mică pădure VIDEO: Jeep impresionează clienţii prin transformarea unei străzi într-o mică pădure

Noul Jeep Cherokee arată total diferit faţă de generaţia anterioară, iar asta i-a adus destul de multe vorbe neplăcute despre design. Dar, în acelaşi timp, câteva publicaţii din străinătate au apreciat abilităţile mai mult decât decente în off-road ale variantei Trailhawk.

Evident, fiindcă Jeep e un fel de Land Rover al Americii, oamenii de publicitate au vrut să le arate potenţialilor clienţi că maşina pe care o vor folosi preponderent pe şosea se descurcă admirabil chiar şi în afara drumului. Aşa că au amenajat o mică pădure pe o stradă din Vancouver. Reacţiile au fost pe măsură.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.