VIDEO: Mercedes-Benz îşi face reclamă alături de dinozaurii din Jurassic World

Cel mai nou film din seria Jurassic, denumit Jurassic World, va fi un fel de reclamă de două ore la modelele din gama Mercedes-Benz. Cât despre videoclipul de mai jos, nemţii s-au gândit că ar fi bine să facă un spot scurt pentru noul GLE Coupe în lumea plină de dinozauri a filmului Jurassic World.

VIDEO: Mercedes-Benz îşi face reclamă alături de dinozaurii din Jurassic World VIDEO: Mercedes-Benz îşi face reclamă alături de dinozaurii din Jurassic World

Noul Mercedes-Benz GLE Coupe e primul rival adevărat pentru BMW X6. Dar, spre deosebire de X6, care e promovat ca fiind un automobil numai bun pentru şosea, nemţii de la Mercedes-Benz au profitat de parteneriatul cu creatorii filmului Jurassic World şi au făcut un spot în care noul GLE Coupe e prezentat într-o lume plină de dinozauri. Şi, mai mult decât atât, e chiar murdar cu noroi, ceea ce nu prea se întâmplă în lumea reclamelor la maşini premium.

Filmul Jurassic World va avea premiera în România în 12 iunie 2015, în vreme ce Mercedes-Benz GLE Coupe poate fi comandat deja în ţara noastră, cu un preţ de pornire de 70.370 de euro.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.