Video: Mythbusters şi maşina cu roţi pătrate!

Probabil toţi ştim de ce nu avem roţi pătrate la maşină, doar că nu am vazut niciodată ce ar însemna să conducem o maşină echipată cu astfel de roţi.

Video: Mythbusters şi maşina cu roţi pătrate! Video: Mythbusters şi maşina cu roţi pătrate!

Cum ar fi să conducem o maşină cu roţi pătrate? Ştim cu toţii răspunsul, din teorie majoritatea. Dar cum ar fi chiar să conducem o astfel de maşină şi să aflăm pe pielea noastră de ce roata maşinii nu este pătrată.

Deşi pare absurd, cei de la Mythbusters au luat o camionetă Ford din seria F şi au facut un test pentru a răspunde unei întrebări mai vechi. De ce roata maşinii este rotundă? Cei de la Discovery nu au publicat pe internet întreaga emisiune, dar au postat ceea ce aşteptam cu toţii, să vedem cum funcţionează o maşină cu roţi pătrate.

Astfel, pentru a vedea ce înseamnă roţi pătrate, urmăriţi clipurile de mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.