Video: Primul Teaser Ken Block - Gymkhana 4

Mai avem de aşteptat 4 zile până vom putea viziona ultima producţie care îl are în rolul principal pe Ken Block. Gymkhana 4 va fi oficial prezentat în 16 august.

De această dată Ken Block împreună cu echipa sa de raliuri, The Monster World Rally Team, au pus la muncă ultima evoluţie a bolidului Ford Fiesta. Un model dezvoltat special pentru a putea evolua atât în Gymkhana, cât şi în etapele de rally cross şi WRC. Un Ford Fiesta care în versiunea de WRC se mulţumeşte cu 300 CP, dar ajunge la 600 CP pentru rally cross şi Gymkhana.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.