VIDEO: Reacţia unui copil mic la intrarea într-o spălătorie auto automată

Copiii spun şi fac lucruri trăsnite, asta e clar. Iar reacţia fetiţei din clipul de mai jos se încadrează în categoria „filmuleţe cu copii care ne fac să zâmbim”.

VIDEO: Reacţia unui copil mic la intrarea într-o spălătorie auto automată VIDEO: Reacţia unui copil mic la intrarea într-o spălătorie auto automată

Nu ştiu de ce, dar mulţi părinţi au o foarte mare plăcere atunci când îşi supun copiii la tot felul de experimente care ajung apoi pe YouTube pentru a fi admirate de o lume întreagă. Şi, ce-i drept, multe dintre acele filmuleţe sunt mai mult îngrijorătoare decât amuzante. Dar nu şi videoclipul de mai jos, în care o fetiţă adorabilă de doar doi ani reacţionează la trecerea maşinii părinţilor săi printr-o spălătorie automată pentru maşini.

Filmarea a fost făcută de Max Gibbons şi publicată pe canalul său de YouTube, unde fetiţa este o adevărată vedetă.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.