Video - Reclamă Subaru Impreza WRX

Aceasta este tema campaniei desfăşurată de Subaru pentru promovarea noii sale generaţii Impreza WRX, deschisă de un prim clip video dintr-o serie de trei.

Video - Reclamă Subaru Impreza WRX Video - Reclamă Subaru Impreza WRX

Prima parte din această mini serie se numeşte “The preview” şi îşi desfăşoară acţiunea în Japonia. Subaru pune mare preţ pe promovarea on-line, astfel încât este destul de încrezător că o astfel de campanie pentru noul Impreza va avea succes în comunitatea internauţilor.

UPDATE

Nu a durat foarte mult şi cea de-a doua serie din cele trei şi-a făcut apariţia pe internet. Clipul subliniază dinamica şi noul stil pe care îl adoptă japoneza. Emoţia şi sentimentul de libertate sunt puternic accentulate de regizorul clipului publicitar.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.