Video: Slalom de zăpadă, în plină aglomeraţie

Iată în ce situaţie periculoasă ajunge un şofer rus, după o plecare în forţă de la semafor, pe zăpadă.

O nouă zi, o nouă veste din Rusia. Ca de obicei, calităţile de şoferi ale prietenilor noştri de la Răsărit sunt uşor de apreciat, după filmuleţele ajunse pe internet cu ajutorul camerelor video montate în maşini. De data aceasta, cel mai probabil, avem de-a face cu un începător neastâmpărat care supraevaluează performanţele modestului său Hyundai Getz, fapt care îl aduce într-o situaţie mai mult decât neplăcută, chiar foarte periculoasă.

Odată plecat în forţă de la semafor, conducătorul Hyundai-ului trebuie să evite un alt şofer, care se pune în mişcare fără să semnalizeze. În scurt timp, Hyundai-ul începe un "balet" periculos, printre maşinile de pe ambele sensuri. Deşi cu greu s-ar putea spune că maşina nu a atins pe nimeni, este clar că totul se termină cu bine…si că nimeni nu ar trebui să încerce aşa ceva.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.