VIDEO: The Crew, jocul în care hoinăreşti cu maşina într-o lume virtuală imensă

Ubisoft a pus în vânzare noul joc cu maşini The Crew, în care ai la dispoziţie o lume virtuală imensă, numai bună pentru curse alături de prietenii tăi de pe internet. Avem şi un trailer pentru tine, mai jos.

VIDEO: The Crew, jocul în care hoinăreşti cu maşina într-o lume virtuală imensă VIDEO: The Crew, jocul în care hoinăreşti cu maşina într-o lume virtuală imensă

Jocul The Crew a fost lansat ieri în lumea întreagă pe platformele PC, Xbox One, Xbox 360 şi PS4, iar împreună cu lansarea comercială a venit şi un trailer destul de impresionant.

În The Crew ai la dispoziţie o lume virtuală uriaşă bazată pe întregul teritoriu al Statelor Unite ale Americii. Scopul tău e să te infiltrezi în banda 510 care domină scena curselor auto ilegale din Detroit şi să le sabotezi operaţiunile.

Potrivit review-urilor care au apărut deja, ca să joci The Crew trebuie să fii tot timpul conectat la internet, chiar dacă vrei să joci în modul single player. Dar de ce ai vrea să joci singur când ai la dispoziţie servere pline cu pasionaţi de jocuri cu maşini din lumea întreagă?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.