VINE POLIŢIA: Vezi aici confruntarea dintre drifterii arabi şi poliţişti

Renumitele drifturi din Arabia Saudită se termină prost atunci când echipajele de poliţie intervin în forţă, fără milă.

Suntem deja învăţaţi cu stilul arabilor de a face drifturi printre autobuze, camioane sau orice alte maşini de pe şoselele din Arabia Saudită, cu sedanurile lor albe. De data aceasta, însă, vom vedea ce se întâmplă cu unul dintre cei mai ghinionişti drifteri din Orientul Mijlociu.

Individul din filmuleţul de mai jos a paţit-o de două ori: Nu numai că şi-a distrus maşina Honda Accord, ci a şi devenit ţinta principală a unei super intervenţii din partea poliţiei Saudite. Se pare că în ţara unde petrolul este mai banal decât apa, legea se face în forţă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.