Vine vara, bine-mi pare, nu mai am loc de parcare

Începe igienizarea Bucureştiului?

Vine vara, bine-mi pare, nu mai am loc de parcare Vine vara, bine-mi pare, nu mai am loc de parcare

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, propune Consiliului Local, un proiect de hotărâre privind aprobarea parcării alternative pe un sens de mers, în vederea spălării mecanizate a carosabilului din această zonă a Municipiului Bucureşti.

„Iniţiativa are la bază nemulţumirile cetăţenilor privind curăţenia pe arterele rutiere din sector, precum existenţa gunoaielor de toate felurile (nisipul şi praful, depunerile de resturi vegetale ce nu pot fi înlăturate eficient din spaţiul dintre maşinile parcate, în special în perioada călduroasă când aceste deşeuri intră în putrefacţie, dezvoltându-se microbi, paraziţi şi mirosuri greu de suportat). De asemenea, iniţiativa are la bază imposibilitatea îndepărtării în totalitate a acestor deşeuri, fapt care pune în pericol întreaga operaţiune de igienizare a arterelor rutiere”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sector 2.

Potrivit primăriei, operatorul de salubrizare autorizat îşi va desfăşura activitatea conform programului de lucru, respectând clauzele contractuale, anulând riscul unui consum crescut de material şi manoperă.

”Prin urmare, consider că, o zi pe lună, pe fiecare arteră rutieră de pe raza Sectorului 2, să fie aplicată parcarea alternativă, în vederea eficientizării spălării mecanizate a carosabilului ”, declară viceprimarul Dan Cristian Popescu.

Sursă Mediafax.ro

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.