Vladimir Putin i-a prezentat limuzina Prinţului din Abu Dhabi - VIDEO

"Este foarte confortabilă", îi spune MbZ ...

Vladimir Putin i-a prezentat limuzina Prinţului din Abu Dhabi - VIDEO Vladimir Putin i-a prezentat limuzina Prinţului din Abu Dhabi - VIDEO

Preşedintele rus Vladimir Putin a avut şansa de a-şi arăta limuzina, făcută special pentru a-i transporta pe oficialii ruşi, Prinţului din Abu Dhabi Mohammed bin Zayed Al Nahyan, poreclit MbZ, în timpul vizitei sale de la Moscova.

Videoclipul arată cum Putin îl invită pe Printul din Abu Dhabi să stea în spatele noii limuzine. Odată ce uşile uriaşe s-au deschis, acestea au dezvăluit un interior din piele, cu o configuraţie cu patru scaune, în două rânduri, îndreptate faţă în faţă, la fel ca la o limuzină clasică.

"Este foarte confortabilă", îi spune MbZ lui Putin, potrivit unei traduceri. Prinţul a mai comentat, de asemenea, că este mai confortabilă decât Mercedes-ul său. 

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.