Volkswagen Arteon primeşte o recenzie memorabilă. Cât de bine stă o femeie în portbagaj - VIDEO

Recenziile proaste la maşini nu îmbătrânesc niciodată ...

Recenziile proaste la maşini nu îmbătrânesc niciodată. Cel despre care vorbim acum, chiar dacă este într-o limbă străină, are câteva „elemente” care nu au nevoie de nicio subtitrare.

Este vorba de un Volkswagen Arteon, care, pentru a atrage vizualizări, a fost testat într-un mod neobişnuit: prezentatorul a luat o domnişoară şi a pus-o să se intindă în porbagajul maşinii, dovedind astfel capacitatea de încărcare a succesorului lui CC. 

De-a lungul clipului de 20 de minute, bărbatul o filmează pe fată în mai multe moduri. Pentru a vă convinge de frumuseţea maşinii, şi de calităţile femeii, vă invităm să vedeţi clipul de mai jos.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.