Volkswagen Passat CC şi Scirocco - Pachete aerodinamice

Volkswagen a lansat la Automechanika Show în Frankfurt, ce şi-a deschis azi porţile, o serie de pachete aerodinamice pentru două modele importante: Passat CC şi Scirocco.

Volkswagen Passat CC şi Scirocco - Pachete aerodinamice Volkswagen Passat CC şi Scirocco - Pachete aerodinamice

Show-ul german se pare că este suficient de mare pentru a atrage atenţia chiar şi celor mai mari producători, precum Volkswagen. Acesta a prezentat pentru noul Passat CC un nou spoiler faţă şi un eleron pentru portbagaj, în timp ce în cazul lui Scirocco vorbim de modificări semnificative: o bară faţă nouă, praguri proeminente, spoirler spate nou şi un eleron discret montat pe acoperiş.

VEZI TOATE ANUNŢURILE VOLKSWAGEN

Modificarile sunt minime la Passat CC

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.