Volvo a inaugurat prima sa fabrică din SUA. Ce model se va produce aici

Fabrica din Charleston va începe producţia ...

Volvo a inaugurat prima sa fabrică din SUA. Ce model se va produce aici Volvo a inaugurat prima sa fabrică din SUA. Ce model se va produce aici

Volvo Cars a inaugurat în 20 iunie prima sa fabrică din SUA, în Charleston, Carolina de Sud, poziţionând compania ca adevărat producător auto global, cu unităţi de producţie în toate cele trei mari regiuni de vânzare.

Deschiderea unei fabrici de ultimă generaţie în Carolina de Sud este parte din strategia globală de producţie Volvo Cars: ”Construieşte acolo unde vinzi”.

Prima fabrică din SUA completează cele două unităţi de producţie şi fabrica de motoare din Europa, cele trei fabrici şi unitatea de producţie de motoare din China, dar şi ansamblul de fabrici din India şi Malaysia.

Fabrica din Charleston va începe producţia pentru noul sedan sport premium Volvo S60 în toamna lui 2018 şi va avea la bază platforma de produs scalabilă SPA. Începând din 2021, fabrica va construi şi următoarea generaţie a SUV-ului premium Volvo XC90. Maşinile fabricate în Charleston vor fi destinate atât pieţei americane, cât şi exporturilor internaţionale.

Volvo Cars investeşte în jur de 1,1 miliarde $ în operaţiunile de producţie din SUA şi va crea în jur de 4.000 de noi locuri de muncă în unitatea din Charleston de-a lungul anilor următori. Aproximativ 1.500 persoane vor fi angajate până la sfârşitul acestui an.

Noua unitate de producţie din Charleston include o clădire de birouri pentru 300 de angajaţi ai departamentelor Cercetare & Dezvoltare, Achiziţii, Calitate şi Vânzări. Fabrica poate produce 150.000 de maşini pe an la capacitate maximă. Situl ocupă 1.600 acri şi suprafaţa construită reprezintă 2,3 milioane ft². Construcţia fabricii a început în 2015.

Compania va construi maşini hibride plug-in în toate fabricile sale din lume. În 2017, Volvo Cars a fost primul producător auto care a anunţat strategia sa globală potrivit căreia toate noile modele vor fi electrificate începând cu 2019.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.