Volvo C30 STCC

Volvo descoperă iarăşi farmecul campionatelor de turisme.

Volvo C30 STCC Volvo C30 STCC

Volvo se pare că nu a uitat de lunga şi frumoasa implicare în cursele de turisme. După S60 BTCS, constructorul suedez a prezentat o versiune a lui C30 destinată a concura în campionatul naţional de turisme. Este vorba de un model a cărui dezvoltare a inclus 3.000 km alergaţi pe circuit plus rafinări ale aerodinamicii.

Unul din elementele de noutate este reprezentat de faptul că C30 STCC este evoluţia modelului cu facelift. După o perioadă în care constructorii au cam fugit de pe circuite, în ultima vreme se remarcă revigorare a interesului manifestat de aceştia pentru motorsport. Au descoperit oare că vedetele şi parteneriatele de imagine nu vând chiar aşa de bine?

C30 STCC are de apărat titlul câştigat în campionatul suedez de Volvo anul trecut. Se mai laudă şi cu faptul că este verde, fiind alimentat cu E85 - un carburant care are în compoziţie 85% bioetanol şi 15% benzină fără plumb.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.