Vom avea parte de o Mazda2 MPS? Uuu...

Sursele interne Mazda ne dau de înţeles că sigla MPS va reînvia în gama producătorului nipon. Iar Mazda2 pare să fie primul exemplar.

Vom avea parte de o Mazda2 MPS? Uuu... Vom avea parte de o Mazda2 MPS? Uuu...

Nu s-a mai auzit nimic despre nicio versiune MPS pentru modelele din generaţia actuală Mazda, aşa că cei de la Autocar au încercat să obţină câteva informaţii despre planurile producătorului nipon, într-o discuţie avută cu inginerul-şef Ayumu Doi. 

Într-un limbaj echivoc, acesta a declarat că Mazda a continuat să investigheze fezabilitatea unor versiuni MPS pentru modelele actuale. Pentru noi este suficient ca să credem cu tărie că vom avea parte de sigla MPS pe modelele Mazda cât de curând. Iar primul pe listă ar fi chiar Mazda2, randat mai sus de către X-Tomi Design.

Ceea ce inginerii Mazda încă nu au stabilit este direcţia spre care se va îndrepta augmentarea MPS de care platforma Skyactiv va avea parte: se va pune accent pe comportament sportiv (modificări ale şasiului) sau doar pe motorizări mai puternice. 

Având în vedere cât de frumos se comportă modelele actuale cu Skyactiv, nu ne-am supăra dacă vor aplica acelaşi tratament ca în cazul versiunii anterioare Mazda3: mai multă putereee! Rămâne de văzut. 

Cert este că ceea ce am citit aici sunt doar veşti bune.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.