Vom avea parte de o Mazda2 MPS? Uuu…

Autor: Andrei Ştirbu 05 feb. 2015 Știri auto
Vom avea parte de o Mazda2 MPS? Uuu…

Nu s-a mai auzit nimic despre nicio versiune MPS pentru modelele din generaţia actuală Mazda, aşa că cei de la Autocar au încercat să obţină câteva informaţii despre planurile producătorului nipon, într-o discuţie avută cu inginerul-şef Ayumu Doi. 

Într-un limbaj echivoc, acesta a declarat că Mazda a continuat să investigheze fezabilitatea unor versiuni MPS pentru modelele actuale. Pentru noi este suficient ca să credem cu tărie că vom avea parte de sigla MPS pe modelele Mazda cât de curând. Iar primul pe listă ar fi chiar Mazda2, randat mai sus de către X-Tomi Design.

Ceea ce inginerii Mazda încă nu au stabilit este direcţia spre care se va îndrepta augmentarea MPS de care platforma Skyactiv va avea parte: se va pune accent pe comportament sportiv (modificări ale şasiului) sau doar pe motorizări mai puternice. 

Având în vedere cât de frumos se comportă modelele actuale cu Skyactiv, nu ne-am supăra dacă vor aplica acelaşi tratament ca în cazul versiunii anterioare Mazda3: mai multă putereee! Rămâne de văzut. 

Cert este că ceea ce am citit aici sunt doar veşti bune.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide