Vopsea cu diamante reale de la Gemballa

Pentru prima oară în industria auto clienţii au posibilitatea de a comanda o vopsea cu diamante reale, susţin cei de la Gemballa.

Vopsea cu diamante reale de la Gemballa Vopsea cu diamante reale de la Gemballa

Spre deosebire de alte vopsele "diamant" care utilizează pigmenţi metalici, sticlă sau cristale, vopseaua celor de la Gemballa are în componenţă diamante reale. Cum au reuşit cei de la Gemballa să obţină o astfel de vopsea? Răspunsul este relativ simplu. Au redus dimensional pietrele de diamant până când acestea au fost suficient de mici pentru a fi aplicate.

Din păcate nu s-a comunicat preţul acestei vopsele sau cantitatea de pietre "sacrificate" pentru a obţine un litru de vopsea. Cu siguranţă doar o categorie aparte de oameni îşi vor putea permite o astfel de vopsea exclusivistă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.