VW New Beetle - schiţe

Programată pentru lansare începând cu 2010 noua generaţie a lui VW Beetle va adopta un stil diferit de design faţă de actualul model.

VW New Beetle - schiţe VW New Beetle - schiţe
Pe baza surselor de la studioul de design californian, unde noul Beetle va fi dezvoltat, cei de la Motor Trend ne oferă posibilitatea de a trage cu ochiul la o posibilă interpretare a viitoarei generaţii a lui VW Beetle. Se pare că oficialii VW doresc o imagine mai modernă, care să nu fie tributară renumelui căpătat de maşină, ci destinată tinerilor nonconformişti. Familia de modele urmează să fie diversificată, pe lângă variantele coupe şi cabrio  fiind posibil să apară şi una în stil break, ba chiar şi un mini-SUV.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.