VW Passat Coupe?

Fenomenul Mercedes CLS se pare că i-a înnebunit pe ceilalţi constructori de prestigiu, însă iepurele cel mai năstruşnic sare din curtea celor de la VW: Passat Coupe cu patru uşi.

VW Passat Coupe? VW Passat Coupe?
Cei de la revista Auto Motor und Sport au surprins o berlină cu patru uşi, dar cu un aspect mai sportiv şi o siluetă mai puţin înaltă. Despre care sunt siguri că este viitorul VW Passat Coupe - o mişcare destul de riscantă pentru constructorul german, având în vedere percepţia relativ conservatoare a publicului acestei mărci.

onform jurnaliştilor germani, maşina ar urma să debuteze în varianta finală la Salonul de la Detroit din 2008, preţul de vânzare fiind estimat la minimum 40.000 euro, în timp ce dintre delicatesele tehnice nu vor lipsi tracţiunea integrală, motoarele turbo V6 cu injecţie directă pe benzină sau cutia automată DSG. Persistă, totuşi, o întrebare: ce va diferenţia radical acest coupe cu patru uşi de berlina Passat actuală?...
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.