VW Passat - rechemare în service?

Modelul producătorului german a ajuns în atenţia institutului american de siguranţă a traficului ca urmare a semnalării unor incendii izbucnite la bordul modelului.

VW Passat - rechemare în service? VW Passat - rechemare în service?

Potrivit oficialilor americani, s-au înregistrat 19 cazuri de mici incendii la bord, pornite se pare de la bobinele de aprindere. Focul era prezent în compartimentul motorului, zona instrumentelor de bord şi cea a catalizatorului. Problemele apar la modelele Passat fabricate între 2000 şi 2003 şi dotate cu motoare pe benzină cu 4 sau 6 cilindri.

În toată această perioadă au fost fabricate peste 350.000 de unităţi, Passat fiind în America al doilea cel mai bine vândut model Volkswagen, evident, după Jetta. National Highway Traffic Safety Administration a început deja investigaţiile, dar oficialii producătorului german încă nu au comentat nimic pe baza acestei acţiuni.

Momentan, nu se ştie dacă problemele acestea apar şi la versiunile comercializate în Europa. Pentru români, însă, inexistenţa problemei incendiilor la versiunile diesel este liniştitoare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.