Will.I.Am scoate muzică şi ritm dintr-un Lexus. Cu lasere. VIDEO

Will.I.Am nu e la prima sa încercare de a alătura maşinile şi muzica, însă de data asta rezultatul e chiar spectaculos. Sunet, lasere, viteză, nebunie.

Will.I.Am scoate muzică şi ritm dintr-un Lexus. Cu lasere. VIDEO Will.I.Am scoate muzică şi ritm dintr-un Lexus. Cu lasere. VIDEO

Will.I.Am e pasionat de maşini, asta o ştim deja din reclamele la Chrysler pe care le-a făcut, din faptul că a vrut să-şi lanseze propria marcă de maşini, dar şi din faptul că a avut în proprietate cel mai trăznit DeLorean din istorie. De data asta, s-a hotărât să facă muzică din lasere, cu un Lexus.

Dacă sună prea complicat, ne-o explică tocmai el, în videoclipul de mai jos. Iar rezultatul e... #băinene...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.