A încercat să provoace un PITBULL, dar s-a rupt lanţul. Momentul a fost filmat şi a ajuns viral pe Internet

Cât de inconştient să fii să provoci ...

A încercat să provoace un PITBULL, dar s-a rupt lanţul. Momentul a fost filmat şi a ajuns viral pe Internet A încercat să provoace un PITBULL, dar s-a rupt lanţul. Momentul a fost filmat şi a ajuns viral pe Internet

Cât de inconştient să fii să provoci un câine pitbull? Mult prea inconştient, am spune noi. În clipul de mai jos vedem un bărbat care, probabil, se plictiseşte foarte tare, aşa că încearcă să se amuze pe seama unul câine extrem de periculos. Partea proastă pentru bărbat este că, la un moment dat, se rupe cureaua cu care era legat câinele. 

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.