Aceasta RUSOAICĂ a fost interzisă în hotel pentru un motiv balan. Ea a protestat şi acum o ştie tot INTERNETUL

Bomba sexy Nadeea Volianova a decis să protesteze ...

Aceasta RUSOAICĂ a fost interzisă în hotel pentru un motiv balan. Ea a protestat şi acum o ştie tot INTERNETUL Aceasta RUSOAICĂ a fost interzisă în hotel pentru un motiv balan. Ea a protestat şi acum o ştie tot INTERNETUL

Bomba sexy Nadeea Volianova a decis să protesteze într-un mod inedit, după ce a fost dată afară dintr-un hotel pentru că se plimba pe holurile lui prea dezbracată. 

Cu toate acestea, protestul ei nu a fost prea obişnuit. Ea a rămas doar în bikini, fără sutien, acoperindu-şi sânii doar cu mâinile.

De asemenea, a şi-a pus în cap o pălărie de marinar când stătea lângă semnul "Boobs not welcome in premises" (sânii nu sunt bine primiţi în acest perimetru).

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.