BDT Rent a achiziţionat 200 de modele Noul Ford Focus

Autor: Victor Gavril 01 aug. 2008 Știri auto
BDT Rent a achiziţionat 200 de modele Noul Ford Focus

Pentru a putea închiria Noul Ford Focus, un client ar trebui să scoată din buzunar 45 E/zi în cazul în care apelează la BDT Rent, companie care dispune de toată gama de autoturisme şi autoutilitare marca Ford, precum: Focus, Fiesta, Mondeo, Fusion, Ranger, Maverick, Transit Van sau Connect.  Numai această companie a achiziţionat 200 de maşini ale noii versiuni de Ford Focus.

BDT Rent oferă clienţilor o gamă largă de servicii precum service sau şofer disponibil 8h/zi. Modelele închiriate, precum Noul Ford Focus, nu vor avea inscripţionate însemnele firmei.

BDT Rent, fondată în anul 2006, face parte din BDT Group, unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa auto de retail din România. 

 

 

 Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide