Borat revine ca dictator cu maşini de teren… din aur!

Autor: Oraan Mărculescu 31 aug. 2011 Știri auto

Despre firma lituaniană Dartz nu mai are rost să comentăm, fiind vorba de un corespondent est-european al Hummer-ului, preferat de bogătanii fără gusturi, dar cu un mare apetit pentru opulenţă şi kitsch – de exemplu, maşinile de teren de lux Dartz Kombat au pe lista de opţionale chiar şi tapiţerie din piele de… penis de balenă!

În noul său film, Dictatorul, Sasha Baron Cohen va interpreta un rol care parodiază liderii din Orientul Mijlociu, de genul lui Saddam Hussein sau, mai recent, colonelul Gaddafi. Evident, luxul şi opulenţa nu vor lipsi, iar cel mai important este faptul că maşinile cu gărzile de protecţie vor fi, evident, două impunătoare modele Dartz Kombat.

Dartz Kombat aurite, masinile dictatorului Sacha Baron Cohen, in noul sa film

Monştrii de 5 tone se evidenţiază prin faptul că vor fi acoperiţi cu o folie care imită aurul, ceea ce, după cum se vede din imagini, îi face pe cei doi mastodonţi să strălucească în lumina soarelui, fiind o declaraţie suficient de clară despre statutul celui pe care îl apără.

Deşi vorbim de un film, moda maşinilor aurite (fie vopsite, fie sau înfoliate) nu este nouă, ci chiar foarte răspândită, în general chiar prin Orientul Mijlociu, unde miliardarii aurului negru îşi permit fără probleme aceste extravaganţe considerate de mulţi o dovadă de prost gust şi kitsch.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide