Chevrolet – vânzări în creştere

Autor: Cosmin Iordache 12 iun. 2009 Știri auto
Chevrolet – vânzări în creştere

În Romania, în luna mai vânzările Chevrolet au fost cu 22.9% mai mari decât în Aprilie. În Europa de vest, în primele patru luni ale anului 2009, cota de piaţă Chevrolet a crescut cu 0,27 de puncte, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, ajungând la 1,27. Chevrolet s-a descurcat deosebit de bine în Franţa, Germania şi Italia, acolo unde consumatorii au profitat de proiectele guvernamentale de stimulare şi de promisiunea Chevrolet. Modelele mici şi atractive de la Chevrolet, Spark şi Aveo, au fost deosebit de bine primite de cumpărătorii de autovehicule noi.  

Pe alte pieţe, de exemplu, în Marea Britanie, Chevrolet a continuat să înregistreze an de an o creştere a vânzărilor şi a cotei de piaţă. În Spania, o piaţă care a înregistrat o scădere semnificativă în ultimele luni, cota de piaţă Chevrolet a crescut cu 0,6 puncte, comparativ cu primele patru luni ale anului 2008, ajungând acum la 1,68 la sută.

În toată Europa, cota de piaţă Chevrolet a înregistrat o uşoară scădere de 0,1 puncte, ajungând la 2,1 la sută în primele patru luni ale anului 2009, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Acest fapt poate fi atribuit pieţelor din Rusia şi Ucraina, care au înregistrat o scădere puternică în ultimele luni. În ciuda condiţiilor dificile de pe piaţă, Chevrolet rămâne marca străină numărul unu în Rusia pentru al doilea an consecutiv.  

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide