Cum va arăta noul crossover coupe pregătit de nemți? Teaser cu Volkswagen Nivus

Autor: ProMotor 18 mart. 2020 Știri auto

Cei de la Volkswagen au publicat un nou teaser cu viitorul model Nivus. Crossover-ul coupe va fi lansat mai întâi în Brazilia, urmând ca apoi să apară și pe continentul european.

Acest teaser ni-l arată pe Nivus din partea frontală, și ne dezvăluie că pare a fi un amestec între Polo, T-Cross și T-Roc. Mai vedem niște faruri cu lumini de zi LED încorporate, care se îmbină perfect cu o grilă cu lamele orizontale cromate.

Galerie foto

Așa va arăta cel mai accesibil crossover coupe de la Volkswage. El se va numi VW Nivus

Linia acoperișului este înclinată și pare să o imită pe cea a lui T-Roc, iar exemplarul din clip are șine de acoperiș, la fel ca T-Roc și T-Cross.

O înregistrare video publicată anterior cu VW Nivus a dezvăluit că la interior va avea un afișaj complet digital, cu un ecran ce va include butoane tactile. De asemenea, va exista și un volan elegant cu fund plat cu accente metalice.

Pentru piața din Brazilia Nivus va fi dotat cu un motor de 1,0 litri cu trei cilindri care produce 115 CP. Unitatea va fi cuplată la o transmisie manuală cu șase trepte ca standard, dar o cutie cu dublu ambreiaj va fi oferită ca opțiune.

VW va dezvălui modelul Nivus în America de Sud în această primăvară, pe când versiunea europeană va fi lansată în 2021.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops



Comentarii
Inchide