La 3 zile de la coupe, apare şi cabrio (GALERIE FOTO)

Autor: Alexandru Banu acum 3 ani Știri

UPDATE FOTO 29 MAI BMW SERIA 8 CABRIO Este o randare făcută de X-Tomi Design pe baza coupe-ului şi pe a declinărilor fireşti pe care BMW le face coupe-urilor după lansare. BMW a comunicat 2018 ca an de lansare pentru coupe. Logic, varianta cabrio nu trebuie să întârzie prea multe. Este o probabilitate mare ca lansările celor două Serii 8 să fie chiar în acelaşi timp.  

 

UPDATE GALERIE FOTO Cu informaţiile de mai jos şi cu pozele de AICI, avem deja o mare idee despre cum va fi şi ce de ce va fi în stare noua Serie. 8. Mâine va fi prezentat acest concept năucitor la Concorso d’Eleganza Villa d’Este (Italia). Maşina de serie va fi cel puţin 90% similară prototipului. 

Conform Autonews, BMW a anunţat că în 2018 lansează cea mai luxoasă maşină de serie şi va fi intitulată Seria 8, cu probabil o variantă foarte puternică, M8. Harald Krueger, CEO, a spus la o conferinţă BMW la Munchen că “Seria 8 Coupe (+cabrio) se lansează anul viitor. Facem retuşuri în toată gama de maşini şi urcăm performanţa lor. Ne focusăm pe segmentul de lux, unde avem margini importante de profit”. Maşina va fi construită pe şasiul Seriei 7 şi va fi poziţionată ca performanţă şi preţ îmediat sub Rolls Royce Wraith, la un preţ de peste 150.000 de euro. În poza de deschidere a ştirii e o „bucăţică” oficială din designul autentic al maşinii.  

NOUL BMW SERIA 8 (PRIMELE POZE)Comentarii
Inchide