Preţurile pentru noul Hyundai i20 în România încep de la 9.862 euro cu TVA!

Autor: Dan Vache 04 iul. 2012 Știri auto

Hyundai Auto România a lansat pe piaţa din România noul model din clasa B, i20, care a fost revizuit şi optimizat atât la interior cât şi la exterior, adresându-se, astfel, unui segment mai larg de cumpărători.

Noul i20 a fost reproiectat în cadrul centrului tehnic Hyundai Motor Europe din Germania, şi poartă amprenta limbajului de design al producătorului coreean „sculptura fluidică”.

ţ

Pentru piaţa naţională, Hyundai i20 este produs în Turcia şi va fi disponibil în zece culori exterioare ale caroseriei. Printre acestea se numără Alb Coral, Albastru Twilight, Roşu Electric, Negru Diamond, Bronze şi Gri Ember.

În interior, scaunele au fost redesenate, consola centrală a fost modificată în totalitate pentru a include un nou schimbător de viteze. Planşa de bord beneficiază de un finisaj plăcut şi cu inserţii de culoare neagră lăcuită. Portbagajul are o capacitate de 295 litri şi poate fi mărit la 1.060 litri rabatând scaunele.

Pe lista de opţionale au apărut şi câteva dotări noi, cum ar fi cheia inteligentă şi sistemul start/stop, luminile cu aprindere automată şi camera video pentru marşarier cu afişaj pe oglinda retrovizoare interioară.

Pentru a reduce consumul de combustibil dar şi cel al emisiilor de noxe, Hyundai şi-a limitat gama de motorizări la patru unităţi, dintre care două diesel şi douâ pe benzină, deyvoltând puteri cuprinse între 75 CP şi 100 CP.

Noul Hyundai i20 va fi disponibil în România începând cu a doua jumătate a lunii iulie 2012, în două versiuni de echipare (Comfort şi Highway) cu motorizarea pe benzină de 1.2 litri. În perioada imediat următoare, în shoowroom-urile Hyundai va fi disponibilă către comercializare şi motorizarea diesel de 1.1 litri.

Preţurile pentru noul model încep de la 9.862 euro cu TVA inclus sau 7.212 euro cu TVA, disponibil prin programul Remat 2012, cu trei tichete incluse.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide