Renault – Showroom virtual

Autor: Silviu Draganescu 26 iun. 2008 Știri auto

Faptul că spaţiul virtual a căpătat o importanţă primordială pentru constructorii de automobile nu mai miră pe nimeni, mai ales numai dacă ne uităm în stânga şi în dreapta acestui text şi observăm abundenţa de reclame. Renault este hotărât să ajungă în pole position în mediul informatic prin deschiderea unui showroom virtual.

Aproximativ 80% din cumpărători îşi realizează lista de maşini candidate prin analiza din Internet, înainte de a ajunge în curtea dealerilor. Astfel că Renault Universe vine în întâmpinarea acestora pentru o prezentare 3D a gamei constructorului francez, chiar dacă pentru început site-ul este doar în limba franceză, urmând cel mai probabil ca acesta să fie preluat de majoritatea ţărilor în care maşinile cu romb pe capotă se comercializează.

Dacă stăm bine şi ne gândim, era şi timpul să apară aşa ceva într-o epocă atât de informatizată.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide