Revista ProMotor 88, de astăzi la toate chioşcurile de difuzare a presei

Autor: Dan Vache 06 feb. 2012 Știri auto

Pentru primul număr din 2012, ProMotor a testat 17 maşini. Avem 10 teste, 2 teste speciale, în exclusivitate naţională plus un comparativ care decide care este cel mai bun SUV premium pe care ţi-l poţi cumpăra acum în România – Noul Mercedes-Benz Clasa M versus Porsche Cayenne, BMW X5, VW Touareg şi Range Rover Sport. PLUS – toate amănuntele despre noul Hyundai i40 după primul test şi totul despre anvelopele Pirelii de Formula 1 pentru 2012.

Test special Porsche 911 Coupe Carrera

2.000 de km cu noul 911 de la est la vest – un test amplu care ne dezvăluie toate secretele noului supercar Porsche. Cât consumă maşina, cum se comportă pe drumurile din România în funcţie de climă şi relief precum şi sfaturi utile pentru cei care se gândesc să îşi cumpere această maşină – doar în testul de 2.000 km cu noul Porsche 911.

Test Jaguar XKR-S

Cel mai rapid Jaguar de serie produs vreodată a sosit în România iar ProMotor este prima publicaţie care vă prezintă impresii de la volanul său. Foarte rapidă, agresivă şi cu un aspect fabulos, Jaguar XKR-S este atât de puternic încât abia reuşeşti să pleci cu el de la semafor. Povestim tot despre el, în exclusivitate şi premieră pentru România, cum se aude, cum se simte, cum se poate controla în siguranţă XKR-S – în ultimul număr al revistei noastre.

Test comparativ Mercedes-Benz ML versus SUV-urile premium concurente

Întrebarea – care este cel mai bun SUV, obsedează mulţi români. Deşi par similare, SUV-urile premium ascund multe secrete şi au calităţi şi defecte pe care noi vi le prezentăm în ultimul număr al revistei noastre. Vă spunem care dintre SUV-urile premium cele mai actuale este cel mai spaţios, care este cel mai economic, care este cel mai puternic, care este cel mai luxos şi care este cel mai accesibil. PLUS- ce dotări nu trebuie să scăpaţi dacă vreţi să vă comandaţi una din maşinile din testul nostru. Pe scurt, în ProMotor 88 încoronăm Regele SUV-urilor premium din 2012.

TOP 10 – cele mai accesibile maşini din România

Nu doar Dacia Logan este o maşină accesibilă. Am alcătuit un top al celor mai accesibile 10 maşini pe care le poţi cumpăra ACUM în România. Cât costă fiecare şi ce dotări sunt oferite în standard aflaţi doar din ultimul număr al revistei ProMotor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide