Romanian Extreme Adventure, Buzău 2009 – 28 iunie

Autor: Dan Vache 07 iul. 2009 Știri auto

VEZI TOATE ARTICOLELE ROMANIAN EXTREME ADVENTURE BUZĂU 2009

 

Offroad Romanian Extreme Adventure 2009 – ziua a doua de pe tare.ro

Apa, obstacol dificilDumincă a fost, practic, ziua cu traseul cel mai lung, participanţii având de străbătut circa 120 km. Startul s-a dat pentru toată lumea din afara oraşului Buzău, pe o vreme însorită, însă parcursul s-a dovedit mai mult decât o simplă plimbare.

În localitatea Vipereşti, motocicliştii şi ATV-iştii au fost nevoiţi să traverseze râul peste pod, deoarece nivelul apei era periculos de mare, în urma ploilor. Maşinile, însă, au rămas să traverseze prin apă – aici au survenit şi primele "victime" ale apei, însă, în final, doar o singură maşină a trebuit să abandoneze.

Moto si ATV, pe podFinishul a fost la câţiva kilometri de campare, în munţii din zona Nehoiu, dar mulţi dintre concurenţi au ajuns aici târziu în noapte. Bilanţul primei zile a fost demn de o competiţie extremă: jumătate dintre cei de la Auto Open au abandonat, în timp ce la Moto Oopen o treime dintre participanţi nu au terminat această primă zi.

În cazul celorlalte clase, situaţia a fost mult mai bună: doar câte un participant a abandonat la clasele Auto Extrem şi Moto Old-Boys, în timp ce la ATV Open s-au înregistrat 3 abandonuri.

La Auto Extrem, primele două echipaje au fost despărţite de numai câteva minute, Fiko Istvan şi Miko Istvan fiind urmaţi de Drelciuc Silviu şi Marişcariu Daniel. La Moto Extrem, deloc surprinzător primul a ajuns cunoscutul Gyenes Emanuel, practic în acelaşi timp cu Olah Laszlo şi Tara Ion, în timp ce la ATV Extrem primii finalişti au fost Szabo Mihaly, Angelescu Bogdan şi Concioiu Mihai.

Se părea că Romanian Extreme Adventure 2009 va fi o competiţie de anduranţă normală. Însă vremea a decis altfel, după cum vom vedea în următoarele zile.

VEZI AICI TOATE FILMĂRILE DE LA ROMANIAN EXTREME ADVENTURE 2009

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide