Roxana Dobre şi Playboy te invită la picnic

Autor: Dan Vache 29 iun. 2012 Știri auto
Roxana Dobre şi Playboy te invită la picnic

Pictorialul din ediţia iulie-august a revistei Playboy este realizat de fotograful Valentin Călinescu. Începând de astăzi, 29 iunie, găsiţi revista la chioşcurile de presă.

Şi pentru că „Românii au talent”, tot în acest număr o poţi vedea în acţiune pe Larisa Bercea, dansatoarea care a uimit cu calităţile ei în semifinala show-ului TV. În Playboy concurează tot la bară, sport ce se vrea în cel mai scurt timp ca fiind unul olimpic.

Diana Lavinia Păunescu este o altă frumuseţe locală stabilită în Italia şi playmate-ul din această lună. Pictorialul Dianei este realizat chiar la Milano de către fotograful Enrico Ricciardi. Şi ca să rămânem în aceeaşi notă, nu se poate rata nici pictorialul cu Anna Maria Schneider, în viziunea lui Davide Esposito, un alt fotograf italian cu ochi şi stil.

Dar aşa cum ştim, Playboy nu este doar o revistă pentru privit, ci şi una pentru citit. De aceea, în acest număr l-am adus alături de noi pe Cezar Dumitru, Imperatorul care a străbătut nu mai puţin de 88 de ţări şi care povesteşte despre Nepal – tărâmul de sub Everest, miraj pentru împătimiţii de adrenalină. Citeşte şi despre ce să faci când simţi că sexul moare sau, dacă eşti fan al Jocurilor Olimpice, află cum stă delegaţia României la ediţia londoneză, comparativ cu cele din ultimele decenii. În această ediţie vei găsi 20 de întrebări şi răspunsuri cu Cornel Ilie, de la Vunk, iar cireaşa de pe tort o reprezintă interviul Playboy, care-l are ca invitat pe Dan Bittman. Artistul vorbeşte despre iubirile (şi sexul) de altădată, cu detalii picante şi „imagini” flamboaiante.

Ediţia iulie-august a revistei Playboy poate fi găsită la toate punctele de difuzare a presei începând de astăzi, 29 iunie.

Mai multe detalii pe www.playboy.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide