Saab oferă XWD şi pe 9-3 2.0 Turbo

Autor: Silviu Draganescu 23 iul. 2008 Știri auto

Saab 9-3 cu XWDDeşi până acum era disponibilă doar pe 9-3-ul de 2,8 litri V6 Turbo, transmisia integrală a fost montată acum, ca opţional, şi pe variantele puse în mişcare de propulsorul de 2.0 litri turbo de 210 CP, disponibile atât Saloon cât şi SportWagon. Adiţional, se poate opta şi pentru un pachet sport, cu o suspensie mai tare, discuri de frână mai mari şi jante de 18 sau 19 inch.

"Saab este cel mai bine cunoscut pentru motoarele sale mici de 4 cilindri supraalimentate şi sistemul XWD cu care se împerechează perfect. Designul compact şi sofisticat îmbunătăţeşte distribuţia greutăţii, manevrabilitatea şi tracţiunea", a declarat Per Jansson, Vehicle Integration Engineer pentru Saab XWD. Anunţul privind noile dotări disponibile a fost făcut la Salonul Auto de la Londra, comenzile putând începe în scurt timp.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide