Salonul Auto de la Detriot compromis de criza auto

Autor: Cosmin Iordache 28 dec. 2008 Știri auto
Salonul Auto de la Detriot compromis de criza auto

Salonul Auto, deschis pentru presă începând din 11 ianuarie, va avea loc într-una dintre cele mai dificile perioade cu care s-a confruntat vreodată piaţa auto din SUA. Detroit este unul dintre cele mai afectate oraşe în urma crizei financiare şi recesiunii. Economia locală, susţinută de General Motors, Ford şi Chrsyler, se confruntă cu probleme severe ca urmare a situaţiei fără precedent a celor trei concerne.

Ciza constructorilor auto afectează Detroit din toate punctele de vedere. Pe lângă problemele locale, salonul auto nord-american este afectat şi de reticenţa marilor grupuri auto internaţionale de a investi sumele obişnuite, uriaşe, în standurile de expoziţie. BMW şi alte companii importante nu vor construi etaje superioare ale standurilor cu "zone de ospitalitate", aşa cum fac în fiecare an. Astfel cheltuielile de protocol vor fi reduse la minim, conform MEDIAFAX.

Salonul Auto de la Detroit nu este singurul afectat de criză, chiar la noi în ţară Salonul Internaţional Auto Bucureşti, va fi anulat în acest an.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide