ŠKODA KODIAQ, lansat în premiera mondială, în cadrul unui show coregrafic de amploare – VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 6 ani Știri auto

 


La începtului lunii septembrie, ŠKODA şi-a lansat la Kraftwerk Berlin, primul SUV de talie mare, modelul ŠKODA KODIAQ. În faţa a aproximativ 800 de invitaţi, inclusiv numeroase celebrităţi şi VIP-uri internaţionale, noul-venit a intrat în luminile reflectoarelor în cadrul unui show coregrafic de amploare.

Proiecţiile spectaculoase de lumini au creat un element surpriză de efect. Ursul Kodiak, de pe insula omonimă din faţa coastei sudice a Alaskăi şi căruia noul SUV de la ŠKODA îi datorează numele, a ocupat locul central pe scenă, ca temă recurentă. Ficţiunea şi realitatea s-au îmbinat în mod unic pe parcursul impresionantului spectacol de lumini, desfăşurat sub mottoul „Discover new grounds“. Filmul emoţional redat pe ecranul panoramic cu o lungime de 66 de metri a reprezentat decorul perfect pentru marea apariţie: patru SUV-uri ŠKODA KODIAQ au cucerit scena, încadrându-se perfect în poveştile spuse de proiecţiile de lumini.În marea finală, melodia ‘Way Of The Wind’, special compusă pentru ŠKODA KODIAQ, i-a mai emoţionat încă o dată pe cei aproximativ 800 de invitaţi. Melodia a fost interpretată în direct de pianistul de renume mondial Balázs Havasi, de Leslie Mandoki şi de fiica sa, Julia Eva. Melodia îi conduce pe ascultători într-un voiaj de descoperire: noi teritorii, aventuri, dorinţa de a călători, dar şi dorinţa de protecţie şi sentimentul de siguranţă – toate acestea fiind reflectate în versurile pline de emoţie ale acestui cântec melodios. Cântecul KODIAQ încorporează astfel cu precizie aspectele care demonstrează numeroasele puncte forte ale SUV-ului de talie mare de la ŠKODA.

Având o lungime de 4,70 m, până la 7 locuri şi cel mai mare portbagaj din clasa sa, ŠKODA KODIAQ este primul SUV de talie mare al producătorului auto ceh. Odată cu începutul anului 2017, cel mai nou model ŠKODA va porni la drum încorporând toate punctele forte ale mărcii: un design cu un caracter puternic, spaţiu interior extraordinar, inteligenţă practică şi tehnologie inovatoare care altfel poate fi găsită doar în clasele auto superioare. ŠKODA KODIAQ marchează începutul ofensivei SUV globale a mărcii ŠKODA.

Mai multe imagini cu ŠKODA KODIAQ puteţi vedea în GALERIA FOTO

Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide