Tuning G-Power pentru BMW 1 M Coupe

Autor: Tudor Rus 26 sept. 2012 Știri auto

Intitulat G1 V8 HURRICANE RS, modelul BMW nu împrumută doar motorul V8 de 4 l de pe M3 E92 Coupe, ci şi transmisia DCT cu dublu ambreiaj împreună cu sistemul de evacuare. Evident, tunerii au umblat şi la motor, astfel că puterea standard de 414 CP a fost mărită până la 591 CP graţie instalării unui compresor ASA. Graţie acestei modificări, şi cuplul a avut de suferit, acesta atingând cota de 580 Nm.

În ce se traduc aceste specificaţii? În primul rând, G1 V8 HURRICANE RS accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,4 secunde pentru a atinge viteza de 200 km/h după 12,7 secunde. G-Power garantează că modelul atinge viteza maximă de 330 km/h, făcăndu-l astfel cel mai rapid model BMW din Seria 1 din lume. Şi cum de la asemenea viteze trebuie să te opreşti şi să ai controlul asupra maşinii, G-Power a dotat BMW-ul cu frâne cu discuri Ceramic-Carbon şi un kit de suspensie KW.

Nu vă grăbiţi, nu am terminat. Urmează exteriorul, pentru care G-Power a pregătit un set nou de jante de aliaj de 20 de inci, încălţate cu anvelope Michelin Pilot Super Sport. Caroseria a fost realizată din fibră de carbon şi dotată cu prize de aer agresive şi un eleron discret, dar sportiv. La interior, se remarcă designul schimbat al scaunelor sport şi tapiţeria în două tonalităţi şi inserţii de piele Alcantara.

PENTRU PICANTERII VIZUALE, ACCESAŢI GALERIA FOTO AFERANTĂ ARTICOLULUI

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide