TEST detaliat Dacia Dokker Van. Afaceri utile

Pentru micii sau marii întreprinzători, o maşină robustă, eficientă, dar mai ales economică poate fi succesul în afaceri. Noua utilitară de la Dacia, Dacia Dokker Van, se ”mulează” aproape perfect acestui profil.

TEST detaliat Dacia Dokker Van. Afaceri utile TEST detaliat Dacia Dokker Van. Afaceri utile

Design-ul exterior nu este gândit să atragă priviri, însă este unul care transmite robusteţe şi simplitate, acestea fiind principalele atuuri ale maşinii.  Partea frontală se înscrie în noua linie de design lansată odată cu intrarea pe piaţă a modelului Lodgy.

Cine se uită la designul exterior al unei utilitare nu ştie şi nu cunoaşte

Pentru că vorbim despre o maşină utilitară, Dacia Dokker Van vine doar cu o singură portieră culisantă pe partea stângă în echiparea standard, dar producătorul dă posibilitatea montării unei uşi culisante suplimentare, oferind astfel un acces şi mai facil încărcării sau descărcării mărfii.  Modelul pe care l-am testat a fost prevăzut cu o uşă  culisantă, dar cu toate acestea nu am întâmpinat probleme în ceea ce priveşte accesul în partea din spate a maşinii. Dokker Van poate fi echipat cu mai multe accesorii pentru exterior, cum ar fi portbagaj pentru plafon sau cârlig de remorcare.

Hai, daţi jos lăzile de bere!

Unul dintre cele mai frumoase elemente ale exteriorului sunt blocurile optice spate, acestea potrivindu-se foarte bine cu întreaga imagine a maşinii. Concluzionând, putem spune despre exteriorul modelului Dacia Dokker Van că, dacă afară este întuneric şi logo-urile de pe maşină nu se disting, putem să jurăm că avem în faţa ochilor orice, dar o Dacia nu.

Dar, cum spuneam, designul contează mai puţin. Să vedem ce ştie această maşină să facă.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.