Noi update-uri tehnice pentru Opel Insignia

În perioada 27-28 mai, ProMotor a fost invitat la un workshop marca Opel, în care s-au prezentat cele mai noi update-uri tehnice aduse modelului Opel Insignia Sport Tourer. Pe scurt, a fost vorba despre sistemul adaptiv 4x4, care va fi implementat şi pe motorizarea diesel de 160 CP, de un sistem de control al stabilităţii trailerului (rulotei) şi despre noile interioare.

Noi update-uri tehnice pentru Opel Insignia Noi update-uri tehnice pentru Opel Insignia

Modelul Opel Insignia nu mai necesită nici un fel deprezentare, fiind scrise şi spuse foarte multe lucruri. În plus,modelul german este deţinătorulul a numai puţin de 40 depremii printre care şi prestigiosul "Maşina anului" în 2009.

Scopul Workshopului organizat de cei de la Opel în zona LogoMagiore, Milano, a fost de a prezenta nouavariantă Opel Insignia Sport Tourer 4x4 2,0CDTI, dar şi pentru a ne aduce la cunoştinţă uneleîmbunătăţiri ale gamei Insignia în general.

Cele mai importante îmbunătăţiri sunt transmisia adaptivă 4x4,care până acum se putea comanda doar în combinaţie cu motorizărilede top pe benzină, precum şi noul modul TSA (asisenţa stabilităţiirulotei), integrat în sistemul de control al stabilităţii ESP.

Pentru a atinge mult râvnitul statut de model premium, cei de laOpel au decis că este nevoie de introducerea unui nou tipde piele pentru scaune. Astfel a luat naştere IndianSummer, o tapiţerie de piele care încearcă să aducă şi mai multconfort modelului Insignia.

Citeşte mai departe în pagina următoare »